Let´s get this party started!!!!


Tjo bree!!!
Ska vid åtta någonstann möta Tara, Jossan, Alina o Elin, så går vi ner till Ängsan :D Det är ju fest där!! Vi ska dansa loss!!! :P
Men igår kom jag inte hem förräns vid halv elva, och var helt slut... Men jag hade ****** kul iaf :D Och jag åkte allt förrutom jetline för den var trasig ;( Jag kan knappt fatta att jag åket katapulten 2 gånger o tilt en gång!!!! Stolt! Men när vi åkte tilt så såg man precis när solen gick ner, det var så fint!!! Men när vi var högst upp så ångrade jag mig, men då var det redan försent... På bilden ser jag helt sjuk ut, kommer inte lägga upp den!! Men Jossan la upp en video på fb när jag rappar!!! Vi hade kört en vatten tävling och då filmade hon den, och då kom min rap med :P
Men nu ska jag fixa det sista innan jag går ;)
/Sofie

Part of me


/Sofie

Frågestund


Hej hopp!
Tänkte ha en frågestund ;) Kommer vara 99% ärlig! Ska försöka svara på era frågor så gott det går ;) Ni kommer få svaren ikväll eller imorgon ;)
/Sofie

Grönalund!!!!


Hej o hoj, ha det skoj!!!
Idag vid halv 12 ska jag, Tara, Alina o Jossan åka till grönan!!!! :D Ska bli såå himla kul! Men jag kommer nog inte uppdatera senare ikväll.. Men jag kommer göra några tidsinställda ;)
Jag undrar om jag kommer våga åka frittfall... :/ Vet inte riktigt..
/Sofie

The A team


/Sofie

-L O V E♥


I think about you only two times a day. When I see you somewhere... and when I don´t
 
/Sofie

I never told you


/Sofie

Looov!!!!!!


Tjabba!!!!
Igår så kom det 3 coacher från amerikansk fotboll och visade lite hur man gör, och så fick vi pröva. Och han sa att man kunde komma dit till några träningar och pröva på. Och Alin, Tara o jag tyckte det var så kul att vi ska åka dit o pröva på onsdag när dom har träning :D
Men efter när vi hade slutat frågade vi våran idrotts lärare om vi fick låna en amerikansk fotboll över helgen, och vi fick!! Så då kastade vi lit till varandra. Och då kom Samuel, Mattias, Kalle, Lucas, Stefan, Hoger och ville oxå vara med, och själv klart fick dom. Så vi spelade med dom i ungefär en 1h, så himla kul!!!! Sen kastade Tara, Alina o jag uppe vid centrum lite oxå ;)
Sen planerade vi hela helgen :D LÄNGTAR!!!!
Men idag ska jag klättra, sen kommer nog mamma o jag åka till sollentuna och handla på cubus, för det är 30% rea på allt!!! :D
Ja men det var det, kanske uppdaterar senare :P
/Sofie

-L O V E♥

 
You make me smile like the sun
/Sofie

Hero


/Sofie

-L O V E♥


 /Sofie

Call me maybe


/Sofie

-L O V E♥


/Sofie

I won´t give up


/Sofie

-L O V E♥


/Sofie

Sombody that i used to know


 /Sofie

Jag+energidryck=hyper spidad!!!


Heeeeeej!!!!!
Jag har haft en bra dag :) Men sen efter skolan var jag med bla Alina, Tara o Jossan. Och då köpte dom energidryck och jag fick smaka :D Men det var nog inte den bästa idén.... För jag blev hyper hyper!!!! Fast inte direkt där men när jag kom hem.. Då kunde jag inte sluta att prata och jag pratade dessutom hur snabbt som helst! Och jag började skratta åt ingenting och gjorde massor av konstiga miner och spelade knäpp, samtidgt som jag var lite knäpp :P Och mamma fick tupp juck på mig..!
Så ett tips, om ni köper en energidryck, låt inte mig smaka, eller hindra mig ifrån att köpa en om ni ser mig!!! Jag kan bli riktigt läskig.. Mohahaha!!!
Och jag fick heller inte nog av socker!! Efter maten så åt jag jordgubbar med socker :D Mums! Och då blev jag ännu mer hyper :P
Men nu ska jag nog göra lite tidsinställda inlägg ;) Tänkte köra en tema vecka, och den här veckan blir det LOVE♥
Kommentera vad ni tycker om idén att ha tema veckor ;)
/Sofie

I am always writing a story in my head

Hejsan hoppsan, nu e det kväller igen! Har varit hemma i kväll och tagit det lungt, softat, tittat på tv. Fast vi åtta/nio var jag ute och åkte lite spark med Theo o Didde. Hade inget bättre för mig :)
Men idag var jag på klättring, o det gick bra ;) Och jag blev stolt över mig själv när jag klarade en vägg som var 6a+ :D Det är väldigt svårt tycker jag! Och så klarade jag av en där det först är rakt, sen vid 5-6m upp går vägen ut ungefär en meter, och blir rak sen igen. Det låter som att det är enkelt fast igentligen är det ganska svårt! Det tar väldigt mycket på armarna!
Men nu ska jag fortsätta titta lite mer på tv innan jag går o lägger mig, vet inte riktigt när det blir :) Kan bli vid ett eller 2, man vet aldrig ;)
Kram
/Sofie

KLÄTTRING!!!!

Hej tjo flöjt!! Ska snart äta frukost, sen vid halv 12 ska jag åka och klättra :D Har inte klättrat nu på 2 veckor!!! Ska bli väldigt kul! Och speciellt att träffa klätterkompisarna!! :D
Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om så det får bli lite random bilder på mig
/Sofie

School...

Hej o hå, här e jag igen :P Just nu sitter jag i dator salen och gör typ inget, lyssnar på musik och är inne på blocket ;) Fast vi ska jobba med engelska, jag gör det bara när våran lärare komme och kollar vad vi gör :P
/Sofie

I feel like this now...

We sometimes think we want to disappear but all we really want is to be found.
På den sista tiden har jag känt så här... Inte så himla kul, men jag kan leva med det.
/Sofie

Har ingen blogginsperation alls....


Hejsan allaihopa i det här eländiga ruskvädret... Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om... Ska det handla om musik, mode, djur, bilder, ja vad som helst! Snälla kommentera vad ni tycker! :)
Men snart drar jag till skolan.. Och det är fredag :D Så i morgon börjar min klättring igen :D
/Sofie

GULDKORT!!!!

Hejsan!! Mitt goldkort har äntligen kommit!!!!

 
Det är lite svårt att visa hur glad jag är men här är jag nästan så glad som jag är inombords!!!

Ja men jag kanske uppdaterar senare efter dansen ;)
/Sofie

Hello..


Hejsan, ska snart dra till skolan... Men idag har vi idrott o inriktning :D Men ett ma-prov...
Det ska bli kul att ha idrott o dans men inte ma-prov direkt på morgonen... :/ Men jag hoppas att det går bra iaf, men jag brukar få panik på prov! Har ni något bra råd om hur man inte blir nervös och glömmer typ allt!!! Sulle verkligen uppskatta det ;)
Jag tycker skoldagarna blir så tråkiga... Man går upp samma tid, går till skolan samma tid, är i skolan samma tid, kommer hem äter, tittar på tv eller håller på med datorn, sen går man och lägger sig.. Sen gör man om allt igen!!!
Önskar att det hände något nytt i skolan!!! Och jag hatar att vi kanske ska byta till namnet "Ängsholmsskolan", HATAR DET!!!
Vad tycker ni om namnet?
/Sofie

Hello, and welcome to hell!!!


Hejsan!! Tänkte bara slänga in ett litet inlägg innan jag går till skolan!
Men igår skulle vi ha idrott, men det blev inte så för vi skulle inviga aulan :/ Och då berättade rektorn att dom tänker nog byta namn på skolan och ett bra förslag som DOM tyckte var Ängsholmskolan!!! :( Gillar inte alls det namnet!!! Gribby gård är bättre!!!
/Sofie

School time....

Inte så himla kul att gå till skolan.. Men man får tänka possitivt! Men får ju träffa sina kompisar och så har vi idrott idag :D
Men nu måste jag gå ;)
/Sofie

Sjuk...

Hejsan svejsan!!! Är hemma idag för att jag är tjock i halsen, ont i magen o huvudet..! Men i morgon tänker jag gå i skolan ;) Kul att få träffa alla kompisar igen :D Men just nu ligger jag på mammas balkong o solar ryggen ;P Så himla skönt!!! Men uppdaterar senare ;) /Sofie

God natt^^

/Sofie

JAAAAAA!!!!


Stockholm vann!!!! Yes! Och förrensten, hej!
Ett stort grattis till Stockholm 17 åriga killar i innebandy!!!
Dom vann med 5-3 :D
Men det pinsammaste var nog att jag har märkt att jag beter mig lite som pappa när han tittar på sport! :/ Jag satt o pratade med datorn om matchen, fast jag skrek inte som pappa gör, som tur är!
Men nu ska jag plugga lite Ma o Nv... Inte kul alls ;(
Och i morgon är det skola...! Men jag vet inte riktigt om jag ska gå.. För jag är tjock i halsen o har ont i magen :/ 

Det ända jag har saknat efter skolan är kompisarna, dansen o idrotten!!! Inget annat! Jag önskar att man hade idrott varje dag i skolan!! Skulle vara sså mycket roligare :D Och det var någon skola som gjorde en undersökning där man hade idrott varje dag. Och dom eleverna jobbade mycket bättr då och orkade mer! Tyckar att våran skola ska införa det ;)
Men ska jag plugga...
/Sofie 

Go Sthl!!!!


Tjobree allihopa!!!
Har nu suttit ute i lite mer än 2 timmar och solat!!! :D Så himla skönt, så nu har man fått lite mer färg ;) Men det är typiskt att sista dagen på lovet kan man sitta ute o sola, utan att frysa :/ Men får hoppas att det är soligt nästa helg så att man kan sitta ute då :P
Men det här hänger inte alls ihop med rubriken men nu kan jag berätta varför jag har skrivit så i rubriken ;)
Klockan 11 idag tittade jag på live sändning på svtplay när min kusin Edvin spelade semifinal mot Skåne i Umeå. Och Sthl vann!!! :D Med 7-3!! Så nu klockan 3 så sänds finalen på svtplay oxå, så jag ska självklart titta på det ;)
Lycka till Edvin!!!
Juste idag beställde jag guldkort till grönan!!! :D Det var ett erbjudande att om man beställer innan 27/4 så får man ett gratis inträde+åkband för en kompis ;)
Men nu ska jag titta på matchen :P
/Sofie 

This is not so funny...


Hej hoppas att ni har sovit gott inatt! För det har inte jag
:(
Det började med att jag mådde illa på kvällen när vi skulle gå och lägga oss(ja o mamma), men då hände det lite grejer.... Vill inte gå in på detalj!
Sen hade jag ont i magen hela natten :(
När jag gick upp vid 4 för att dricka så trodde jag först inte på det jag såg!! Det var SNÖ överallt, helt vitt!!! Och det bara vräkte ner!!! Men jag trodde att det skulle sluta för det var inte så himla mycket, bara någon centimeter typ :/
Men vid 7 gick jag upp igen för att dricka och då blev jag hur däppig som helst!! Det var en decimeter snö ute!!! Och det snöar fortfarande!! Så det är bara att ta fram vinterkängor och dunjackan ;(
Jag önskar bara att det här vädret hade kommit för 3 MÅNADER sen när det var önskat och inte nu när det är oönskat!!!
/Sofie

A funny day!


Hej!!! Har haft en toppen dag med dadi!!!
Vi åkte inte in till stan för det var så dåligt väder, så vi åkte in till heron city :D Så först åt vi lite lunch, sen var det en och en halv timme kver tills filmen började. Så då gick vi o bowlade :P Så himla kul, fast pappa vann över mig 2-3 gånger men det blev lika en gång och jag vann en gång! :D Sen var det dags för filmen, vi såg "En gång i phuket". Jag vet lite efter... Men den var väldigt bra ;)
Men sen när vi åkte hem var det kö.. Så det tog typ mer en 1 timme att åka hem :/  Men då ringde vi min bror som är i sälen!!! Och han sa att det var bra o så. Sen fick vi reda på att han hade tagit med min kusin som är 7 och han har bara gått på skidskola en gång, och dom åkte med sittliften upp till toppen. Min faster var inte så himla glad över det..
Snart ska jag gå till krogen nere i centrum ;)
/Sofie

Good morning!


God morgon! Eller det kanske inte är morgon snarare förmiddag ;) Men jag vaknade vid halv elva så...
Men vid tolv kommer papsi och hämtar mig så ska vi åka in till stan o äta lunch ;) Ska bli mysigt :)
Uppdaterar senare idag ;)
/Sofie

Välkommen till min nya blogg!


Hej!
Jag har haft en annan blogg men jag tröttnade på det bloggnamnet så jag bytte till det här ;) Hoppas att ni kommer fortsätta att läsa vad jag skriver :)
/Sofie

RSS 2.0