My day

Hej :) Har haft en bra dag, fast so:n var roligast :D  Vi ska nämligen ha en debatt i morgon på so:n :D Vi blev indelade i olika grupper, och så fick 2 grupper samma ämne, men ena var imot och andra var för ämnet.
Och i den gruppen jag är med i är Tara, Samuel o Magnus med i också, och vi fick ämnet dödshot och är imot det. Och den gruppen som är för dödshot är Oscar, Filip o Fredrik. Och när Oscar o Filip är i samma grupp kan det sluta hur som helst... :P
Men idag skulle vi skriva upp argument varför det inte är bra/dåligt med det ämnet man fick. Och eftersom vi är imot vårat ämne skulle vi skriva varför det inte är bra med dödshot. Och redan då blev det helt kaos mellan min o Filips grupp.. Så i morgon kommer det bli ännu mer kaos!!!! Men väldigt kul :D
Jag fick en kommentar där det var någon som undrade vem Oscar var?
Och jag kan berätta att han är en kille i min klass ;)
/Sofie

Me love water!!!!


Hej, igår hade jag sååå himla roligt!!!
Först på lunch rasten så blev Tara o jag såå himla varma, så sprang ner till sjön och bara slängde iväg våra kläder, så gick vi först i, och det var inte kallt alls!!! Så vi hoppade från bryggan, och det var sååå himla skönt!!! Vi hann precis till lektionen :P
Och på idrotten sprang vi fram o tillbaka till skavlöten.. Jobbigt!!! Men jag fick en bra tid tycker jag :)
Och alla var typ hur lökiga som helst så vi springer ner till ängsan, och badar IGEN!!! Fast kilarna var fett fega!! Och jag simmade från bryggan till hopptornet :D

På kvällen tog ja o min granne Rebecka en cykel tur o köpte glass, mmmm ;)
Sen på väg hem, cyklar vi förbi gården, där alla var typ :D Så vi stannade kvar där, såå himla kul!!
På väg hem begravde vi Oscar med maskrosor :P

Men imorgon ska jag bada igen med Rebecka, och kanske några fler ;)
/Sofie  

Jag har bestämt mig....


Hej!
Ni skulle ha fått veta om jag ska sluta eller fortsätta förra helgen.. Men jag orkade inte, och hade inte tid..
Och jag ska fortsätta, men jag kommer inte blogga ofta, kanske en gång i veckan, ibland kanske bara varanan vecka :/
/Sofie

SL suger på att passa tider!!!

Nu skulle jojo o jag suttit på roslagsbanan mot stockholm östra, men istället sitter vi och väntar på bussen som skulle ha kommit för 25min sedan!!! Det här är inte bra av SL!!!!!! Men vi ska ändå ha det bäst!!! Berättar om min dag igår ikväll!!! /Sofie

Grönalund today!!!


Hej! Ska snart gå till skolan, sista dagen den här veckan :D Och efter skolan då drar Tara, Alina, Elin o jag till grönan!!! Ska bli såå himla kul!!! :D Vi kommer skrika så mycket!!
Men igår var det en rolig dag!!! På lunch rasten så pratade jag o Tara om allt möjligt ;) Och vi gjorde oxå det efter skolan, men sen började vi frysa så vi gjorde en liten brasa :D Och då hade Tara vanilj gifflar, så vi grillade dom :P Och det var sååå gott!! Det smakade som marsmallows. mmmm...
/Sofie

Girls can be strong but also has feeling

Vissa tror att killar är starkare än tjejer! Men dom har fel, tjejer kan vara starkare än killar oxå!!! Och jag är ett exempel på det! Jag kan tex lätt få ner nästan alla killar i min klass om jag vill. Men det skulle jag bara göra om dom var riktigt taskiga mot någon av mina närmasta vänner, eller andra. Jag kan ibland bete mig som en bodygard.. Hehe.. Men det är för att jag gillar inte när andra gör illa mina kompisar (tjejer för det mästa, eller en liten kille i min klass som är svagare än dom andra killarna), så då går jag i mellan och försvarar! Jag är bara sån :)
Och jag älskar att hålla på att göra grejer med armarna, tex hänga i ringarna, gå armgång, klättra<333!!!
Och inte för att skryta kan jag göra lilla korsett på ringarna ;) Och det collaste när vi skulle pröva att göra lilla korsett var att jag hade visat för våran lärare innan och sen fick jag visa en kille för att han inte visste :P Så sen när jag gick tillbaka fick jagen give me 5 av läraren ;)
Känslan när man vinner över sin mamma i armbrytning (hon är polis faktiskt)!!!
Det kallar jag en häftig känsla!!! :D Kanske inte så många tjejer i min ålder som har upplevt det än...
Men jag har även känslor, bara för att jag är stark betyder det inte att jag har ett hjärta av sten!!! Jag kan bli ledsen o gråta, fast då brukar det inte vara att jag jag har blivit slagen, utan av andra orsaker..
/Sofie

22 grader i solen nu på morgonen!!!!


Har gjort linnet under min jacka själv :D
Hallelulia!!!! Det är 22 grader i solen just nu!!!! Helt sjukt!!! :D Okej det var bara det jag ville säga ;)
/Sofie

Funderar på att sluta blogga...


Hej! Jah kanske ska sluta blogga. För att jag är sämst på att uppdatera, har inget att blogga om, har typ inga läsare, och då menar jag verkligen typ inga!!! Och det är häller inte så kul att blogga när ingen läser vad man skriver...
Och det här är typ inte jag :/ Bloggare brukar, eller är oftast väldigt tjejiga. Och det är inte jag! Jag är mer en tjej/kille :) Jag älskar att bli lerig, blöt, smutsig, brottas, tacklas, på skoj slåss!!! :D Jag älskar sånt!!! Medans många bloggare hatar att bli blöta i håret så att det blir lockar, vill inte bli smutsiga, blir väldigt sura om en nagel går av, vill inte alls brottas, tacklas, slåss, eller bada med kläder på! Å juste jag ÄLSKAR att bada med kläder på!!!! :D Det bästa som finns!!!!
Men jag skriver på söndag om jag ska sluta eller fortsätta...
/Sofie

Back to school again...


Heejsan!!! Har ni haft en bra helg? Det har jag iaf ;) I lördags var jag som vanligt o klättrade, och då hade vi uthållighet... Först skulle vi klätra upp och åka ner, sen skulle vi klättra upp 3 gånger och klättra ner.. Det var tungt :O Men igår solade jag fram till fem :D Såå skönt!!! Sen cyklade jag med mamma när hon sprang, det blev totalt ungefär 6km jag cyklade ;) Stolt!!! Fast min bak värkte för jag cyklade på en förliten cykel...
Så efter det pysslade jag om mig själv, målade naglarna, fottade lite och slappade framför tv :)
Idag går jag i skolan ju, sen tror jag att Tara o jag ska åka och pröva på att spela amerikansk fotboll :D Vi skulle ha gjort det förra veckan men då var jag sjuk båda gångerna... Hehe.. Men nu sitter jag bara o babblar... bla bla bla...
Juste på torsdag ska jag o jojo åka till grönan :D Ska bli såå kul!!! Ska försöka få upp henne i tilt, eller det ska jag! Mohahaha!!! Och vi ska börja med att åka insane!!!
/Sofie

Sliten tjej här som skriver...


Ohh my good!!! My name is Sofie!!!
Nä jag bara skoj, fast jag heter ju Sofie ;) Har haft en vanlig dag kan man typ säga. Fast på dansen slet jag hårt även fast jag är täpt i näsan och lite kill i halsen, så nu är jag helt slut körd... O.o När jag kom hem var jag helt lökig, så jag tog en låång dusch :) Skönt!!!
Kan knappt tro att det har varit 21 grader idag!!!
Fast nu ska jag äta och sen blir det lite homework....
Uppdaterar kanske senare.
/Sofie

I don´t want to be sick anymore!


Nu är jag riktigt trött på att vara sjuk!!! Har varit hemma sen i måndags och var lite halv förkyld i helgen, och så var jag hemma förra veckan på torsdagen :/ Det är inte kul!! Vill vara med kompisarna men ändå inte behöva göra prov, läxor...
Varför måste man ha betyg?! Är det bara för att man ska få se om man är smart, korkad eller mittimellan.. Jag tycker att det är onödigt. Visst man behöver lära sig saker, ex om man vill bli läkare.
Och varför måste man ha ett visst betyg för att komma in på vissa linjer? Om man inte har det betyget är man då för dum för den linjen, alla borde få en chans att kunna läsa det man vill!
Om ni kan svara på frågan "varför man ska ha betyg?" så får ni en stor länkning på bloggen!
/Sofie

 

HJÄLP!!


Tjo flöjt!!!
Är lite trött på mina USA naglar och vill måla något nytt mönster men vet inte vad.. Kommentera vad ni tycker att jag ska göra för mönster, det får inte vara för svårt ;)
Snälla hälp mig <3
/Sofie

What if I have not move to Gribbylund...

Hejsan! Ibland funderar jag på att tänk om jag inte hade flyttat hit till Gribbylund, vilken skola skulle jag gått i då, vilka skulle vara mina kompisar..?
För er som inte vet, så bodde jag i Näsbypark tills jag var 7, sen flyttade jag hit till Gribbylund.
Då hade jag kanske aldrig lärt känna dom som går i min klass 7a o 7b, på myrängen...
Jag hade nog inte varit bästis med Jojo..

Men om jag hade bott kvar i Näsbypark så kanske jag fortfarande hade varit kompis med Lisa och alla som jag gick i sexårs med..
Men nu är det inte så, jag bor i Gribbylund och har dom bästaste kompisarna, och lever livet :D




/Sofie

USA-naglar

Hejsan!!! I torsdags förra veckan var jag hemma å va sjuk.. Och då målade jag mina naglar, det blev USA flaggan på alla ;)
Här är en bild beskrivning hur man gör ;)

Jag använde mig av dom här nagellacken, rött, blått, vitt med smal pänsel och så klart underlach och överlack. Fast dom är inte med på bilden ;)

Först målar man rött som bas färg över alla naglar.

Sen målar man en liten rektangel på nagel någonstans, beroende på hur man vill se flaggan ;)

Sen målar man vita ränder med en tandpetare eller om man har en speciell pensel för just naglarna eller nagellack med smal borste ;)

Och tillslut målar man små vita prickar i blåa rektangeln, och tar överlack över oxå, så är det klart :D
/Sofie

1 maj!!!!


Tjo flöjt!!! Hade en väldigt bra dag igår!!! Först var jag o handla med min mamma. Sen mötte jag upp Tara o Alina så spelade vi lite amerikansk fotboll :D Men vi blev ganska varma så vi badade ist :P Det var väldigt kallt men kul!!!! Och det var mitt första dopp för iår!
Vi solade lite, köpte glass, lyssnade på musik och fottade lite ;)
Men det hände också lite andra grejer men jag tänker inte gå in på detaljer...
Och när jag kom hem träffade jag min pappa som hade suttit ute hela dan o solat, och han såg ut som en tomat!!!!
Våran lilla konversation:
Jag: du har ju typ bränt dig!!!
Pappa: nej jag är bara brun.
Jag: NEEEEJ!!!! Du är RÖD!!!
Pappa: Jag är brun!!
Jag: Du ser ju ut som en tomat över hela kroppen!!!
Ja men nu ska jag äta lite o slappa innan jag sticker till täbban o käkar middag innan amerikanska fotbollen :D
Är taggad men samtidigt väldigt rädd, för dom andra är typ 180cm...
/Sofie

Svar på frågestund

anonymus om Frågestund:
1 är du kär i nån? om du är det, skulle du vilja strula med han/hon?
2 vad är din favoritkarusell på grönalund?;)
3 vem hjälpte dig att skaffa en blogg, eller kunde du själv?
4. favoritfärg?

Svar:
1: Ja typ, eller jag vet inte riktigt. Och den andra frågan vill jag inte svara på...
2: Insane eller katapullten(stavning), kan inte välja bara en ;)
3: Min kompis Hanna hjälpte mig :)
4: GRÖN!!!!! Älskar den färgen, men gillar andra färger också ;)
/Sofie
RSS 2.0